Jared Leto

A tegnap este megrendezésre került Video Music Awardson szólalt fel kollégái előtti tisztelgése jeleként a Thirty Seconds To Mars frontembere.



"1976-ban, az Arizona állambeli Phoenixben világra jött egy gyermek. Értékes volt, életteli és eltökélt. Felnőve a zenetörténelem egyik legnagyobb rockzenekarának énekese lett. Úgy hívták, hogy Chester Bennington"


kezdte beszédében Jared Leto.
"Az MTV kért fel engem, hogy jöjjek el és szóljak pár szót Chesterről és a néhai, ám nagyszerű Chris Cornellről. Két olyan előadóról, akikkel igazi megtiszteltetés volt együtt turnéznom. Ők ketten nagyon közel álltak egymáshoz. Chester még a Hallelujah-t is elénekelte Chris temetésén. Azt mondta Chrisről, hogy A hangodban egyszerre jelen volt az élvezet, a fájdalom, a harag, a megbocsátás, a szeretet, a szívfájdalom., és pár hétre rá ő is eltávozott. Chester a barátom volt, ahogy sok mindenkié. Az élete tanújának lenni megtanított nekem néhány dolgot, különösen a könyörtelen munkát, a célkitűzéseket illetően, és hogy az ember legyen kedves és törődő, miközben ezt csinálja. Amikor róla beszélek, magam előtt látom az arcát, ahogy mindig mosolygott. A szívére gondolok, amit a testén kívül hordott. Az jut eszembe, milyen kedves volt hozzám... és felidéződik bennem a hangja. A hol vad, hol finom hangja, ami mindig itt él majd. Ha van köztetek valaki, aki most ezt nézi és úgy érzi, nincs remény, hallgasson rám egy kicsit! Nem vagy egyedül! Mindig van előrelépési lehetőség. Érd el, oszd meg a gondolataidat, ne add fel, én pedig megígérem, hogy az élet legnagyobb áttörései a legsötétebb napokon túl vannak!"

– mondta a zenész, majd színpadra szólította a Linkin Park tagjait.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

október 27